duminică, 26 iunie 2011

Mircea Basescu: "Fratimiu nu ar fi abdicat nici impuscat"


Reacţiile negative pe care le-a stârnit şeful statului după ce l-a acuzat pe Regele Mihai I de trădare l-au făcut pe fratele preşedintelui să ia atitudine. Mircea Băsescu a simţit nevoia să-i ia apărarea liderului de la Cotroceni spunând că acesta din urmă s-ar fi lăsat mai degrabă împuşcat, decât să abdice.
"A fost un comentariu, o opinie a preşedintelui, cu care eu, ca cetăţean, sunt de acord. Păi, dacă ar fi fost Traian în locul lui, ar fi spus: <<împuşcaţi-mă>>, nu ar fi abdicat. Sunt atâtea exemple de regi care au fost omoâţi. Dacă Regele Mihai nu ar fi abdicat, probabil că ar fi fost omorât şi atunci ar fi devenit un erou",
Cu siguranta Mircea Basescu spune adevarul cand sustine ca Traian nu ar fi abdicat nici daca il impuscau. Traian Basescu este atat de bolnav de putere incat niste gloante nu i-l "faceau" pe el (cum nu l-au "facut" nici pe Ceausescu care a ajuns sa fie ciuruit pana la urma). De aceea Basescu nu isi poate explica cum cineva a putut sa renunte atat de usor la putere. De data aceasta presedintele, chiar a fost sincer.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys