sâmbătă, 28 mai 2011

Lansare de carte cu scandal pentru Raduleasca


Jurnalistul Radu Banciu o face praf pe Mihaela Radulescu cu o zi inainte ca aceasta sa-si lanseze a 3-a carte - "Intreaba-ma orice".
“Discutam în emisiune despre fufele din showbiz şi a venit vorba de toate cele care se tot plimbă şi se laudă cu asta pe Coasta de Azur. Atunci am adus-o în discuţie pe Mihaela Rădulescu, mai ales că făceam puţin mişto de mondenii zilei şi de capacitatea fufelor de a rămâne în relaţii bune cu milionarii care le întreţin.
Aşa am ajuns să spun că nu cred că Mihaela Rădulescu poate fi o scriitoare. Părerea mea despre ea nu e una pozitivă, ea nu e un exemplu, nu are la bază nimic. Ea s-a construit frumos, dar pe nimic.
Voi aţi citit scrisoarea Mihaelei Rădulescu către Marius Tucă şi Jurnalul Naţional în original?! Când se plângea ea de această Românie imposibilă şi că ea trebuie să emigreze?! Când a făcut un fel de testament artistic plin de greşeli de ortografie? Avea cam 40 de gafe! Şi se pretindea scârbită de România, ea care acum câţiva ani era o tută, iar acum vine în ţară să facă pe marea scriitoare. Răduleasca? O golancă analfabetă care a reuşit să se caţere datorită bărbaţilor din jurul ei”, ne-a spus Radu Banciu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys