luni, 29 august 2011

Simona Gherghe si-a stricat imaginea, dar si-a salvat slujba


Fotografiile cu Simona Gherghe goala in ipostaze lesbi alaturi de Dana Mladin nu au fost deloc intamplatoare. Se poate chiar spune ca a fost un paparazzi aranjat (Simona Gherghe stia, Dana Mladin nu). Totul a pornit de la sefii Simonei de la Antena 1. Simona nu reusise nici ea sa bata ProTV-ul la audiente. Sefii i-au pus in vedere sa-si caute deja alt loc de munca daca nu accepta sa apara intr-un scandal (lucru care evident i-ar fi crescut ratingul emisiunii). Este bine cunoscut obiceiul asistentelor tv ale programelor Antenei sa iasa in evidenta cu tot felul de scandaluri pentru a creste audienta emisiunilor la care sunt angajate. Chiar si Madalin Ionescu - fostul moderator al emisiunii "Acces Direct" - a fost implicat intr-un scandal conjugal. In final acesta s-a casatorit cu fosta sa asistenta - Cristina Siscanu. A fost dat afara pe motiv ca "i se urcase succesul la cap" si ca "otevizase" emisiunea. Motivul real a fost acela ca Madalin a preferat sa ramana discret cu viata sa personala in timpul emisiunii, si nu a abordat niciodata subiectul scandalului sau. Intelegand ca dupa Madalin Ionescu, si ea ar putea fi la randul sau data afara, Simona a acceptat greu conditiile dure puse de sefii Antenei 1. Intr-un final a acceptat sa fie pozata topless in timpul vacantei de paparazzi unei reviste mondene . Sefii Simonei le-au vandut pontul celor de la Ciao, care tot de la ei au aflat si destinatia de vacanta a vedetei. Aceasta i-a rugat sa pastreze discretie si sa n-o fotografieze decat pe ea, indiferent cu cine s-ar fi aflat in vacanta. Acesta este motivul pentru care Dana Mladin a aflat din ziare de ipostaza penibila in care a ajuns alaturi de Simona Gherghe, adica "sa aiba o relatie mai mult decat apropiata". Simona a preferat sa nu ii spuna Danei de faptul ca vor fi filate de paparazzi ca sa nu-i strice acesteia vacanta. La urma urmei, cine ar mai fi mers cu ea daca ar fi stiut ca sunt urmarite? Paparazzi au fost surprinsi sa o vada pe Dana Mladin alaturi de Simona Gherghe. Intrebati fiind daca o pot fotografia si pe aceasta, cei de la Bucuresti le-au raspuns afirmativ, probabil gandindu-se ca un scandal lesbi ar prinde mult mai bine la public, decat o vedeta surprinsa topless la plaja. Dana Mladin, la fel ca Simona Gherghe venea si ea dupa o dezamagire recenta in viata sentimentala, fiind parasita de iubit. Cele doua bune prietene au avut astfel motive sa se inteleaga de minune in concediu. Simona Gherghe pare sa-si fi gasit scandalul care ii va imbunatati relatia cu sefii Antenei, probabil acestia fiind multumiti de ratingul care il va avea emisiunea de acum inainte. Numai ca imaginea stricata a Simonei Gherghe si Danei Mladin cine o mai repara?

sâmbătă, 27 august 2011

Esec total pentru emisiunea "Burlacita"


Pe langa audientele din ce in ce mai scazute inregistrate de showul "Burlacita", datorate falsitatii emisiunii, scandalul este tot mai aproape sa izbucneasca intre realizatorii emisiunii si participanti. La urma urmei cand orice telespectator stie ca Bianca este cu Adrian Cristea, de ce s-ar mai uita cineva la o emisiune unde cativa tipi cica se lupta pentru inima ei, cand este 100% sigur ca emisiunea nu va avea nici un rezultat si ea tot cu Cristea va ramane? Acest lucru pare sa fi fost inteles si de catre participanti. Daca la inceputul emisiunii acestia stiau ca au venit ca sa plece cu Bianca, acum lucrurile nu mai stau de loc asa. Ultimii participanti ramasi in asa-zisul concurs au legat o prietenie stransa intre ei, preferand sa stea la bere si sa o barfeasca pe Bianca decat sa-si mai dea intalnire cu ea. Toti ii reproseaza faptul ca nu ii baga in seama pe concurenti, uneori nici nu le raspunde la salut, si de cele mai multe ori sta toata ziua pe telefon unde schimba SMS-uri cu Cristea. Astfel, pentru ultimii concurenti ar fi o corvoada sa primeasca trandafirul rosu de la Bianca. Acestia nu contenesc sa o ironizeze de cate ori au ocazia, iar ea se preface ca nu aude pentru a salva aparentele. Chiar si Catalin Botezatu s-a schimbat in ultimul timp, din durul si ironicul moderator care incerca sa para la inceputul show-ului, a devenit mult mai prietenos cu participantii, admitand si el ca tot showul s-a dus de rapa.

marți, 23 august 2011

Blestem sau multa prostie?


Pentru Oana Zavoranu, anul 2011 a fost cu de toate (si inca va mai fi ca inca nu s-a terminat). Dupa ce a divortat de Pepe, s-a impacat cu maica-sa, si s-a certat iar cu maica-sa, Zavoranca a facut scandal si cu unul dintre ultimii ei prieteni, Costin Marculescu. In urma cu vreo doua luni, Oana spunea la OTV ca toate lucrurile negative i se intampla din cauza blestemelor mamei sale care pe banii care i se cuveneau ei din mostenire a platit un vrajitor in America care sa-i faca praf viata. Ea a povestit atunci ca nu-si poate explica cum de l-a inselat pe Pepe cu Tudy, insinuand ca ar fi vorba de niste vraji. Cei de la OTV din studio au atentionat-o atunci pe Oana ca daca nu are grija, ar putea sa-si piarda si ultimii prieteni la fel cum a ramas fara Pepe. Asa se face ca brusc Oana Zavoranu a descoperit cine "este cu adevarat" Costin Marculescu, si imediat s-a dus la ziar unde la facut praf pe acesta. Marculescu este un personaj foarte dubios care se considera artist, dar Oana nu a fost deranjata de acest lucru pana acum, fiind vazuti ca niste prieteni foarte buni. Oana a declarat ca vrea sa-si faca curatenie in cercurile de prieteni, inainte sa plece in America ca sa devina acolo mare actrita, pentru ca cei din Romania nu i-au inteles talentul deosebit pe care il are.

sâmbătă, 20 august 2011

Andreea Mantea face sex unde o apuca


In ultimul ei interviu, vedeta Kanal D, Andreea Mantea a aruncat bomba: "Nu ştiu dacă aş mai poza într-o revistă pentru bărbaţi, dar nu se ştie niciodată." Totusi norocosii inca o mai pot vedea goala pe vedeta , si asta chiar in timp ce face sex deoarece ea a marturisit ca ii place "actiunea" in locurile publice. "Sex am făcut şi în locuri publice. E normal să faci sex unde îţi vine", marturiseste ea. Asadar, paparazzi ar trebui sa isi faca meseria cu mai multa pasiune cand vine vorba de Andreea Mantea.

miercuri, 3 august 2011

PNL-ul dat in judecata de firmele lui Patriciu si Voiculescu


Desi cand apar la TV, membrii USL vor sa dea de inteles ca in coalitia lor totul este OK, in realitate treburile stau cu totul altfel. Perspectiva apropierii perioadei cand vor ajunge la guvernare ii face inca deja de acum sa uite de votanti si sa se gandeasca la cum isi vor imparti banii. Puternicii moguli Voiculescu si Patriciu incearca bineinteles sa-si negocieze banii de pe o pozitie de forta. Dupa ce PSD-ul nu a vrut sa accepte un canddat PC la primaria Iasului, primarul PSD al Iasului, Nechita, a fost facut praf la Antena 3, bineinteles la ordinul lui Voiculescu.
De aceasta data a venit randul PNL-ului. Două firme ale lui Dinu Patriciu si Dan Voiculescu (Odyssey Communication si Editura Intact SRL) au dat in judecata Partidul National Liberal pentru datoriile din campania prezidenţiala. Liderul PNL, Crin Antonescu a spus ca situatia se va rezolva "prin dialog". Bineinteles, dupa ce USL va ajunge la putere, va avea si PNL-ul bani sa-si plateasca "datoriile" din campania electorala. Mai mira pe cineva de unde vor aparea tocmai atunci banii?

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys