duminică, 11 septembrie 2011

Dan Diaconescu - mai ciocoi si decat Oprescu


Desi mai nou este doar cu Oprescu in gura, Dan Diaconescu minte si el prostimea (un termen folosit tot la OTV cand se face referire la telespectatorii postului), si face o gramada de bani de pe urma lor. Iata ce rula aseara, duminica de 11 septembrie:
"Noi dezvaluiri cu diva Oana Zavoranu", scria cu litere de-o schioapa sus pe ecran. Intamplator eu mai vazusem emisiunea asta pe la inceputul verii si stiam ca este o reluare. Eram obisnuit cu faptul ca la OTV nu s-a sinchisit nimeni sa scrie macar undeva, in ceva colt al ecranului "reluare". Ce m-a indignat este ce scria pe albastru pe la mijlocul ecranului: "Profitati de ocazie si intrebati-o pe Zavoranca ce doriti la SMS 1333". Adica desi emisiunea era in reluare, tu erai incurajat sa "profiti de ocazie", ca emisiunea e in reluare si sa o intrebi ce vrei pe Zavoranca, care iti va raspunde tot din reluare. Stiam ca cercetatorii NASA cauta o solutie prin care sa comprime timpul si sa putem calatori in trecut sau viitor, dar faptul ca la Dan Diaconescu Direct se pot trimite si SMS-uri in trecut este totusi o mare realizare. Pentru cine nu stia, un asemenea SMS costa 0,42 euro.
Daca in noaptea de duminica 250.000 de romani s-au uitat la OTV crezand ca e ceva nou totusi, si 1000 dintre ei au dat SMS ca "sa profite de ocazie", asta inseamna ca OTV-ul a strans 420 de euro intr-o singura noapte, si aia in reluare, fara sa mai vorbim de banii din reclamele care au rulat pe ecran. Asadar OTV-ul face bani si din prostia amaratilor care trimit SMS-uri.
Pentru ca emisiunea sa ii faca pe oameni sa creada ca este in direct, mai scria in partea de jos a ecranului pe fond galben "Luni, la 00.00 dezvaluiri ingrozitoare despre ciocoiul Oprescu". Evident ca si dupa orele 00.00 a continuat tot emisiunea cu "diva" Oana Zavoranu. Mi se pare incredibil ca cei de la CNA sa ii permita lui Diaconescu sa faca emisiuni in reluare, prezentate ca fiind in direct.

1 comentarii:

regal_boy spunea...

auzi bai esti orb?cei care urmaresc otv-ul stiu dar tu nu. nu vezi ca nu scrie LIVE?Esti orb. penibil e blogul tau. nu scrie tampenii daca nu sti

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys