luni, 29 octombrie 2012

Emisiunea lui Capatos - paradisul paduchilor

                   Se pare ca emisiunea lui Dan Capatos - Un show pacatos - a devenit de aceasta data la propriu un focar de infectie. Pe langa mizeria improscata pe ecran la figurat, se pare ca studioul unde practicantele celei mai vechi meserii din lume vin sa faca show, are mari probleme de igiena.
                   Mai multi invitati s-au plans ca au simtit mancarimi groaznice in timp ce stateau pe canapeaua lui Mircea N Stoian (ce-i drept pe unii ii mai mancau si palmele, dar probabil din alte cauze). Ajunsi acasa, acestia descopereau urme ale intepaturilor de paduchi. Bietul Capatos are oarecum noroc cu biroul care troneaza in cadrul din fata lui, fiind ferit de camerele de filmat in timpul scarpinatului.
                Misterul aparitiei paduchilor in emisiune nu este greu de ghicit: la cate panarame nespalate vin acolo seara de seara, nu e de mirare ca salubritatea platoului are de suferit. Chiar si Cruduta a recunoscut ca a fost rasa in cap in copilarie tot din cauza micilor vampiri care isi facusera cuib in parul ei. Numai ca dupa o analiza mai amanuntita, se pare ca paduchii care isi faceau veacul in platoul emisiunii erau de fapt ... paduchi lati.
               Initiativa lui Catalin Maruta de a monta o cabina de dus in platoul propriei emisiuni ar trebui incurajata, pentru ca pentru unii apa si sapunul sunt prea scumpe.

sâmbătă, 27 octombrie 2012

M-am intors

Desi, sincer sa fiu, am intentionat sa abandonez acest blog, popularitatea uriasa de care a continuat sa se bucure si dupa ce m-am lasat de scris in urma cu un an m-a facut sa ma razgandesc. Intre timp m-am apucat de un nou proiect - 1001pics-wallpapers.blogspot.ro - un site de wallpapere. Din fericire voi avea destul timp ca sa continui si cu penibili.tk.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys