duminică, 31 iulie 2011

Mircea Badea talharit de aparatul foto


Mircea Badea este de o saptamana in vacanta in Spania, iar neprevazutul il face pe prezentatorul TV sa isi aduca mereu aminte de Romania. In oraselul Algeciras, un grup de rromi a pus ochii pe aparatul foto de care Mircea era nedespartit. Mircea impreuna cu cativa amici cu care era in vacanta tocmai mancau admirand cladirile istorice din centru. Profitand de aglomeratia din piata centrala, si de faptul ca Mircea si-a atarnat aparatul de gat fiind ocupat cu o shaorma, unul dintre ei i-a taiat cureaua care ii tinea aparatul cu un briceag, luandu-l si disparand printre oamenii adunati acolo. Mircea si-a dat seama imediat ca aparatul ii disparuse de la gat, mai ales ca vazuse cu coada ochiului ca cineva se apropiase tiptil de el, statuse o perioada si apoi brusc a disparut. Acesta a pornit imediat in urmarirea talharului, cand brusc complicii acestuia si-au intrat si ei in rol. Cand era cat pe ce sa-l ajunga din urma, Mircea si-a vazut drumul blocat de 4 gorile de 2 metri. Vazand ca acesta nu sta mult pe ganduri si apuca pistolul cu gloante de cauciuc, acestia s-au dat incet la o parte ...dar era prea tarziu. Mircea a mai apucat sa-l vada pe individul care ii furase aparatul foto urcand intr-un taxi si disparand. Dezamagit, Mircea s-a intors inapoi unde ii lasase pe ceilalti amici care se intrebau ce i-a venit de a disparut brusc de langa ei. Mircea Badea nu a mai depus plangere la politie, intrucat aparatul nu era foarte scump, preferand sa-si ia altul.

marți, 26 iulie 2011

Teapa anului - Romania - Argentina pe National Arena



Felul in care autoritatile romane au rezolvat chestiunea meciului inaugurarii stadionului National Arena da dovada de cel mai pur amatorism. Iata mai jos de ce:

1. Contractul dintre Primaria Bucureşti şi firma Max Bogl&Astaldi a fost semnat in aprilie 2007 si prevedea un cost de 119 milioane de euro pentru construirea unui stadion de 50.300 de locuri in 36 de luni. Costurile au crescut ulterior pina la suma de 234 milioane de euro. Bineinteles pentru ca suntem in Romania, lucrarile au intrat in intarziere, si exista pericolul ca meciul cu Argentina de pe 10 august sa nu se mai dispute din cauza ca stadionul nu era gata. Ce s-au gandit romanasii nostrii? Vazand ca nu mai este timp sa se monteze instalatia de incalzire, acestia s-au apucat ieri sa monteze gazonul. Acesta ar urma sa fie scos dupa meciul cu Argentina (care oricum nu se va mai disputa din alte motive), apoi se va monta instalatia de incalzire, peste care se va monta la loc gazonul. Aceasta operatie ar urma sa creasca si mai mult costul total al proiectului.

2. De ce nu mai vine Argentina? Bineinteles raspunsul este ca spre deosebire de sefii federatiei romane, cei ai "pumelor" au dat dovada de mult bun simt. Contractul de 1 milion prevedea ca la meci sa fie neaparat prezenti Messi si inca 3 superstaruri argentiniene. Numai ca nimanui de la federatia romana nu i-a dat prin minte ca Argentina participa in aceasta vara la o competitie importanta - Copa America. Acelasi Messi care a jucat cu Barcelona in Primera Division in Spania pana in luna mai, apoi a jucat finala UCL, apoi a plecat in cantonament cu nationala Argentinei, si in final a participat la Copa America, are si el ca orice om nevoie de un concediu. Pe 14 august Messi are cu Barcelona de disputat Supercupa Spaniei, incepand cu accea data incepand un nou sezon in Primera. Sefii FRF nu au luat de loc in calcul ca si niste super fotbalisti sunt si ei tot oameni si mai au nevoie si de niste odihna. Desi puteau alege orice nationala europeana care avea un program lejer in aceasta vara, ei au ales taman Argentina care venea dupa Copa America. Decat sa vina cu echipa a II-a sau a III-a la Bucuresti, argentinienii au preferat sa ii lase pe romani sa caute alta nationala care ar fi dispusa sa isi aduca vedetele pe National Arena.

3. Speriati ca amicalul cu Argentina s-a dus, sefii FRF au incercat sa convinga Luxemburgul sa renunte la amicalul cu Portugalia care se va disputa la aceeasi data, pentru ca Portugalia sa vina la Bucuresti. Numai ca nici luxemburghezii nu sunt mai prosti ca noi sa ramana de caruta. A mai ramas ca inaugurarea sa aiba loc abia in septembrie la meciul cu Franta din preliminarii. Numai ca 90% dintre biletele pentru Argentina erau deja vandute. Mircea Sandu a gasit repede o scapare: "Se pot folosi biletele pentru Argentina la meciul cu Franta, cine nu vrea sa vina la Franta primeste banii inapoi". Cum foarte multi oameni nu vor putea veni in septembrie, vor cere sa primeasca banii inapoi. De rambursarea sumelor platite se vor ocupa site-urile de ticketing, care insa nu vor returna suporterilor şi taxele achitate pentru procesarea comenzii şi cele de curierat. Acestea se ridica la circa 30 de roni la fiecare doua bilete achizitionate.

Laurette este ca o iapa in calduri


Desi urmeaza la toamna sa se casatoreasca cu omul de afaceri Mihai Stefan, Laurette a declarat ca si-ar dori sa mai faca sex macar odata inainte de nunta si cu altcineva in afara de viitorul sot. Cunoscand ce poama este Laurette, Stefan a platit un detectiv particular care sa o supravegheze non stop pe aceasta.

duminică, 24 iulie 2011

Puya atacat cu sticle de vamaioti




Celebrul hip-hopper Puya s-a gandit ca muzica pe care o canta este numai potrivita pentru festivalul Folk You de la Vama Veche. Numai ca mai multi vamaioti aflati in stare de ebrietate si-au zis ca sunt folkisti si si-au varsat frustrarile pe bietul hip-hopper Puya. Acestia au aruncat cu sticle in el, i-au adresat semne obscene si l-au huiduit copios. Puya s-a simtit cu adevarat ca in Balacani si a continuat sa cante, in ciuda faptului ca era sa se termine cu box.

marți, 19 iulie 2011

Oana Zavoranu se simte nebagata in seama


Dupa ce maica-sa nu a mai bagat-o in seama in ultimele saptamani, Oana Zavoranu n-a mai fost invitata la nici o emisiune TV. Deci prin urmare plictseala maxima. Ce i-a dat prin minte atunci Zavorancei? "Ia sa ma filmez eu in timp ce dau din buci si sa pun filmul pe Facebook". Filmuletul a avut efectul scontat: Oana Zavoranu a fost invitata din nou la TV si a aparut din nou in tabloide.

sâmbătă, 16 iulie 2011

Reteta de slabit a lui Marian Iancu


Din luna mai cand a aflat ca echipa pe care o conduce va fi retrogradata in a III-a divizie si pana acum, Marian Iancu a reusit sa dea jos nu mai putin de 80 de kg. Stresul, dar mai ales drumurile dese de la Timisoara la Bucuresti, si de la Bucuresti la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane se pare ca l-au epuizat pe miliardarul de la BKP. Daca TAS nu va da o decizie favorabila Politehnicii Timisoara, Marian Iancu ar putea slabi chiar si mai mult!

Impresia cititorilor despre starea euforica a Danielei Crudu


Din 170 de cititori care dupa ce au vizualizat filmuletul de mai jos, 138 (81%) au fost de parere ca Daniela Crudu a venit in stare de ebrietate in aceea editie a emisiunii "Un show pacatos".

miercuri, 13 iulie 2011

Monica Gabor se pregateste sa fuga cu Irina din Romania


Desi Irina i-a fost incredintata oficial milionarului de la Izvorani, Monica pare dispusa la orice pentru a o lua pe micuta cu ea in America, asa ca a ticluit un plan ingenios cu ajutorul caruia sa o scoata din tara. Odata ajunsa pe pamant american, ea va urma sa profite de toate resursele influentului miliardar chinez pentru a o pastra acolo, cu ea. Desi primul plan (acela de a-l prosti pe Iri sa vina cu ea si cu fetita in SUA, de unde ea putea foarte usor disparea cu copilul) a cazut, Irinel intelegand la timp ce se intampla, Monica a inceput sa-si puna in aplicare planul B. Deoarece Irinel nu-i da acceptul Irinei sa iasa din Romania, singura solutie care ii mai ramanea Monicai era de a fugi cu ea. Acest lucru presupune fuga din Romania cu ajutorul unei ambarcatiuni pe Marea Neagra. Astfel Monica, motivand ca vrea sa se distreze impreuna cu fiica ei pe litoral, a plecat la mare impreuna cu Irina, ajutata fiind si de sora ei Ramona. Masina lor a fost urmarita pe tot drumul de la Bucuresti la Constanta de o masina cu angajati de-ai lui Irinel, care vor ramane si ei la Mamaia pentru a impiedica o eventuala fuga a Monicai cu fetita. Cele doua surori Gabor nu i-au observat insa pe urmaritori si inca habar nu au ca planul lor de a fugi e pe cale sa se naruie.

sâmbătă, 9 iulie 2011

Monica i-a dat deja o prima teapa chinezului din SUA


Monica Gabor nu a pierdut vremea de cand l-a cunoscut pe miliardarul chinez, pe care l-a usurat deja de cateva zeci de mii de dolari. Monica lansase in urma cu cateva luni zvonul ca isi va cumpara un apartament de lux in zona Pipera, unde pretul unui apartament urca pana la 500.000 €. Ea i-a cerut apoi chinezului s-o ajute cu 78.000 de dolari pentru a-si cumpara un apartament, bani pe care acesta i i-a trimis prin Prefered Bank. Chinezul insa nu era atat de prost, acesta luandu-si un traducator pentru a afla din presa romaneasca ce va face Monica cu banii lui. Citind cateva zile mai tarziu ca Monica a cumparat cu 453.812 € un apartament de lux in zona Pipera, chinezul n-a mai banuit nimic. Numai ca cu ajutorul "prietenilor" ei din presa romaneasca, Monica a reusit sa-l tepuiasca pe chinez de cei 78.000 $. Apartamentul il luase de fapt GRATIS! Monica de fapt semnase un contract de tip barter cu dezvoltatorul imobiliar, ea urmand sa-i faca publicitate cu ajutorul imaginii ei.

joi, 7 iulie 2011

Tot ce nu stiati despre chinezu' lu' Monica


Toata lumea vorbeste in ultimele zile doar despre chinezul din Los Angeles care ar fi cica noul iubit al Monicai Gabor. Cu toate acestea planeaza inca mari semne de intrebare asupra relatiei celor doi. Tipul este in varsta de 26 de ani si este fiiul unui miliardar chinez, mare magnat al petrolului. Tanarul este singur la parinti si urmeaza sa mosteneasca o avere uriasa. Taica-su a fost invitat la Casa Alba in primavara acestui an alaturi de presedintele Chinei. Asadar, chinezul are o avere mult mai mare decat Irinel. Gurile rele spun ca penisul mic al asiaticului nu ar fi indeajuns pentru o nesatula ca Monica. Totusi daca stam bine sa analizam, Monica s-a multumit si cu al lui Irinel (care putea concura pentru cel mai mic din Romania) pentru vreo 5 ani. Toata lumea anticipeaza ca Monica se va casatori cu chinezul, dupa care ii va trage clapa la fel ca lui Irinel. Numai ca asiaticul nu este bolnav de sex ca Irinel, si se va gandi de doua ori daca sa se casatoreasca sau nu cu Monica. Sau s-ar putea sa se intample chiar invers: chinezul sa-i traga clapa Monicai. Foarte multi oameni de afaceri asiatici experimenteaza relatii sexuale cu femei de rasa caucaziana, cu toate ca sunt casatoriti cu femei asiatice. Si cel mai important lucru care trebuie luat in calcul: chinezul stie ca Monica mai are o fetita dintr-o relatie anterioara? Poate ca stie si nu ii pasa, sau poate Monica a omis sa-i spuna despre ea si acest "amanunt".

marți, 5 iulie 2011

Irinel Columbeanu fotografiat masturbandu-se


La inceputul relatiei lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor, aceasta marturisea public ca Iri este un barbat nonconformist in materie de sex. Ana Lesko care fusese iubita lui Irinel marturisise ca lui ii place sexul in grup, de asemenea fosta sotie, Monica, a dezvaluit intr-o emisiune TV ca Iri prefera sexul anal, acum aflam ca acesta mai are o fantezie, si anume masturbarea intr-un cadru natural, pe malul lacului Snagov. Irinel Columbeanu. Psihologii spun ca Irinel este un barbat “open-minded” fara inhibitii sau frustari de natura sexuala. Dar oare sa-l fi afectat atat de mult despartirea de Monica, incat sa-l fi facut sa recurga la un asemenea gest extrem?

duminică, 3 iulie 2011

Obscen TV cu Gigi si Mitica


Cum foarte bine stim cu totii, rufele se spala in familie, chiar daca este vorba de o famiglie mafiota. Nu la fel procedeaza insa si doi dintre cei mai mari mafioti din fotbalul romanesc: Gigi Becali si Mitica Dragomir. Desi ar fi in interesul lor sa vorbeasca mai putin, mai ales cand vorbesc in public, cei doi sunt mai mult decat slobozi la gura si nu rateaza nici o ocazie pentru a-si arata vocabularul de mahala. Iata mai jos un dialog necenzurat intre doi oameni de fotbal din Romania (dintre care unul a fost 8 ani deputat, iar celalalt a ajuns de curand europarlamentar):

sâmbătă, 2 iulie 2011

Mariana Moculescu e tot mai vanata de televiziuni


Desi nu are nici o slujba, Mariana Moculescu are totusi o ocupatie care ii aduce bani frumosi: televiziunea. Si asta pentru ca scandalurile in care este implicata se vand destul de scump la TV. Ieri dupa masa, la ora 17, Mariana Moculescu aparea in emisiunea "Drept la tinta" de pe Kanal D, fiind filmata in direct la un salon de masaj. "Mi-ar face plăcere să schimb ceva la faţă, poate să-mi fac şi sânii. La şolduri aş vrea o liposucţie. La vârsta asta mi se pare normal şi de bun-simţ", spunea Mariana Moculescu in timp ce toti din platoul lui Madalin Ionescu impreuna cu telespectatorii se holbau la ea. Noroc ca Madalin Ionescu l-a adus in platou pe fostul ei sot, Marian Niculescu, prilej pentru a-i face pe cei doi sa se injure si sa-si adreseze jigniri,la un moment dat Mariana zicandu-i maseorului ca sa-l enerveze si mai tare pe fostul sot: "Freacă-mă bine, rupe-mă! Ah, ce bine e!".
Numai ca prestatia Marianei Moculescu pe ziua respectiva nu era gata. Ea mai avea de dat tributul si altei televiziuni, bineinteles Antenei 1. Invitata de acesta data chiar in platoul emisiunii "Acces Direct", Mariana a inceput sa arunce cu rahat spre fostul ei iubit, Cristi Marin: "Cristi mi-a dat 300 de mesaje în ultimele 3 zile, în care mă amenintă. Ce rău i-am făcut eu de îmi vrea răul? Când l-am cunoscut mi-a spus că lucreză într-o farmacie. M-a mintit, pentru că nu lucrează de ani de zile. Până la urmă nu contează asa mult job-ul, ci caracterul. Acum, nu mă mai interesează de el. Încep să-l uit si să-mi refac viata". Deja pentru Mariana Moculescu cliseul "sa-mi refac viata" pe care orice vedeta o spune dupa o despartire pentru a arata ca nu-i mai pasa, este mai mult decat un cliseu cand e vorba de Moculeasca. Pentru ca atunci cand cineva traieste doar din scandalurile prilejuite de trei relatii pe care le-a avut inainte (cu Moculescu, Niculescu si Marin) nu mai poate fi vorba de "refacerea vietii".

Si divortul anului este ...



Ieri s-a inchis sondajul pe care l-am pus in urma cu mai bine de doua luni pe site in care ii intrebam pe cititori care divort din 2011 a fost mai scandalos. Din 61 de votanti, 50% au ales divortul Pepe - Oana Zavoranu ca fiind cel mai scandalos. Le multumesc tuturor care si-au spus parerea, chiar daca nu au fost foarte numerosi.

vineri, 1 iulie 2011

Sexul oral ii creaza probleme Danielei Crudu


Daniela Crudu s-a ales cu o infectie la nivelul amigdalelor, din cauza practicarii sexului oral. Aceasta pare sa fie si singura explicatie logica pentru cantitatile uriase de alcool pe care le consuma tanara in scopul atenuarii durerii. Aseara in emisiunea "Un show pacatos", Daniela a recunoscut ca nu poate practica sexul oral daca consuma bere inainte deoarece ii vine sa ragaie si exista pericolul de a se ineca, lucru care pe Dan Capatos l-a facut sa afirme: "Băi băiatule, gâlgâie emisinea de romantism, e ceva de nu se poate, Cruduţo o să fugă bărbaţii de tine", iar Bianca a adăugat si ea de lângă colega ei: "Câtă senzualitate, feminitate...".

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys