duminică, 26 iunie 2011

Mircea Basescu: "Fratimiu nu ar fi abdicat nici impuscat"


Reacţiile negative pe care le-a stârnit şeful statului după ce l-a acuzat pe Regele Mihai I de trădare l-au făcut pe fratele preşedintelui să ia atitudine. Mircea Băsescu a simţit nevoia să-i ia apărarea liderului de la Cotroceni spunând că acesta din urmă s-ar fi lăsat mai degrabă împuşcat, decât să abdice.
"A fost un comentariu, o opinie a preşedintelui, cu care eu, ca cetăţean, sunt de acord. Păi, dacă ar fi fost Traian în locul lui, ar fi spus: <<împuşcaţi-mă>>, nu ar fi abdicat. Sunt atâtea exemple de regi care au fost omoâţi. Dacă Regele Mihai nu ar fi abdicat, probabil că ar fi fost omorât şi atunci ar fi devenit un erou",
Cu siguranta Mircea Basescu spune adevarul cand sustine ca Traian nu ar fi abdicat nici daca il impuscau. Traian Basescu este atat de bolnav de putere incat niste gloante nu i-l "faceau" pe el (cum nu l-au "facut" nici pe Ceausescu care a ajuns sa fie ciuruit pana la urma). De aceea Basescu nu isi poate explica cum cineva a putut sa renunte atat de usor la putere. De data aceasta presedintele, chiar a fost sincer.


sâmbătă, 25 iunie 2011

Vali Vijelie vine cu o noua minciuna sa scape de inchisoare


Vali Vijelie a fost interogat din nou de poliţiştii Secţiei 26 în legătură cu incidentul de luna trecută, când a distrus o maşină de lux şi, şi-a răpit propria amantă.
Daca luna trecuta Vali Vijelie le-a spus politistilor ca el nu se afla in localitate cand a avut loc incidentul, si deci habar nu avea de ce se intamplase, de aceasta data "memoria" nu i-a mai jucat feste manelistului. Acesta a spus că s-a dus la salonul de înfrumuseţare la care lucra Ionela Constantin şi a sunat la uşă. Cu toate că nu i-a răspuns nimeni, el ar fi auzit zgomote, iar la un moment dat ar fi observat că Ionela a sărit pe fereastră şi s-a urcat în maşina lui Gabi Athos, fiul patroanei. Atunci nu ar fi înţeles ce se întâmplă, drept pentru care s-a pus în faţa maşinii, încercând s-o oprească. Referitor la presupusa răpire, Vali Vijelie a declarat că nu a fost vorba despre aşa ceva, în condiţiile în care femeia s-ar fi urcat de bunăvoie în automobilul său. In ceea ce priveste BMW-ul X6 distrus, cantaretul a venit la politie direct cu chitanta din care reiese ca a platit el reparatia masinii.
Din moment ce victima si-a retras plangerea, iar distrugerea a fost platita, se pare ca Vijelie va scapa de inchisoare.

vineri, 24 iunie 2011

Simona Sensual nu si-a platit niciodata amenzile la circulatie


De-a lungul timpului, din cauza neatenţiei la volan ea a acumulat mai multe amenzi pe care nu le-a plătit şi drept urmare s-a ales cu multe penalizări. Amenzile sensualei s-au strâns şi au ajuns la o sumă destul de mare pe care blonda nu o are, peste 100 de milioane de lei vechi. Din aceasta cauza blonda nu poate sa-si scoata la vanzare masina.

miercuri, 22 iunie 2011

Marioara Zavoranu le declara razboi tigancilor vrajitoare


La Cancan TV conflictul dintre Oana Zavoranu si maica-sa a atins o noua culme. Oana a facut rost de niste martore care sa demonstreze ca maica-sa i-a facut vraji. Si nu putea gasi mai bine decat niste vrajitoare, care cica ar cunoaste-o pe Marioara. Bineinteles ca Marioara n-a recunoscut ca ea le-ar fi abordat prima pe vrajitoare pentru a o blestema pe Oana. Vrajitoarea Vanessa a amenintat-o la randul ei pe Marioara ca o va "lucra" in curand cu blesteme. Punctul culminant a fost asigurat de insusi Oana Zavoranu care a intervenit telefonic pentru a incepe balacareala cu maica-sa, moment in care vrajitoarea nu s-a mai putut abtine si a inceput sa rada. Si asta pentru ca probabil i-a trecut prin minte un lucru foarte interesant: ea a primit bani de la Oana pentru a fi de partea ei in razboiul cu Marioara, a mai primit bani de la Cancan TV pentru a fi prezenta in platou, si in plus apartitia la TV i-a asigurat popularitatea printre amatorii de "vrajeli". Cand doua mahalagioaice se cearta pe avere, au de castigat vrajitoarele.

marți, 21 iunie 2011

Daniela Crudu si-a luat apartament pe banii lui Ioan Neculae


La 22 de ani Daniela Crudu si-a luat apartament de 80000 de euro, pe care l-a mobilat la 10000 de euro. De data aceasta presa a fost pe faza si a aflat de unde sunt banii: de la miliardarul Ioan Neculae - patronul echipei FC Brasov. Iata si motivul pentru care Daniela Crudu zbura destul de des la Brasov cu un elicopter trimis de miliardar sa o ia si sa o duca inapoi pe neve. Oare au fost un cadou banii, sau Cruduta a muncit din greu pentru ei? Leo de la Strehaia i-a dat cei 10000 de euro asteptandu-se ca asistenta pacatoasa sa-i lucreze pentru ei, numai ca Cruduta a crezut ca erau cadou, si l-a lasat pe manelist cu buzele umflate. Este greu de crezut ca Daniela Crudu sa fi crezut ca banii lui Neculae sunt cadou, la fel ca si drumurile cu elicopterul la Brasov. Cu siguranta biata fata a muncit din greu pentru ei.

duminică, 19 iunie 2011

Monica Columbeanu gusta luxul si fara Irinel


Desi multi au atras atentia asupra faptului ca odata cu divortul de Iri, s-a taiat conducta de bistari care o alimenta pe Monica Columbeanu, se pare ca nu este de loc asa. Plecata recent in SUA pentru ceva ce nici ea nu poate sa explice bine, Moni se pare ca ar fi spart 6643 de dolari numai pe biletul de avion. In loc sa se intrebe la cine va ramane Irinuca, ziaristii romani mai bine s-ar intreba de unde are acesti bani o femeie singura (care cica merge la un interviu pentru un job peste ocean) sa umble haihui cu avionul la business class. Pe deasupra Moni nu si-a platit nici avocatii, sustinand ca nu are bani, si ca o va face abia dupa ce va lua averea lui Iri la proces.

sâmbătă, 18 iunie 2011

Daniela Crudu s-a imbatat crita de ziua ei


Cu ocazia implinirii varstei de 22 de ani Cruduta a batut orice record in randul femeilor consumatoare de alcool, band constant, shot dupa shot, mai bine de sase ore. Nici nu a ajuns bine in local, ca asistenta pacatoasa a si dat startul la... bautura. Fata descurcareata, bruneta s-a departajat din prima si a dat pe gat trei shot-uri, unul dupa celalalt, apoi a inceput sa imparta si celorlalti. In mai putin de o ora, Cruduta a reusit performanta de a bea sute de mililitri de tarie si inghitituri zdravene din cocktailurile musafirilor ei. Usor-usor, dexteritatea ei a evoluat si a ajuns sa bea cu trei maini - doua ale ei si una a unui binevoitor care ii mai arunca pe gat cate un shot de vodca sau tequila, dupa cum se nimerea. Dimineata, dupa ce petrecerea s-a spart, Daniela Crudu a plecat singura intr-un club de manele, unde din beata crita s-a facut beata pulbere.

vineri, 17 iunie 2011

Zavoranca: Am succes mare la bărbaţi, toată România mă iubeşte


Oana Zavoranu este geloasa pe mama ei care invitata fiind la nunta lui Madalin Ionescu a prins buchetul. "Am succes mare la bărbaţi, toată România mă iubeşte şi Mărioara a zis despre mine că sunt strâmbă.", a spus Oana Zăvoranu, la "Drept la ţintă". După ce a terminat atacurile la adresa mamei ei, Oana Zăvoranu l-a tras la răspundere pe Mădălin Ionescu pentru că nu a invitat-o la el la nuntă. Pe deasupra Oana, l-a acuzat pe Madalin Ionescu ca emisiunea sa ar fi platit-o pe Marioara cu 2500 de euro ca sa participe la emisiune. Asadar scandalul se face pe bani multi, in timp ce poporul sta si se uita si moare de foame.

joi, 16 iunie 2011

De ce centura Bucuresti se va numi "Dan Capatos"


Primarul Sorin Oprescu intentionează să modernizeze soseaua de centură a Capitalei, ocazie cu care va opera și o schimbare de nume. După ce a analizat mai multe optiuni prezentate de consilierii săi, Sorin Oprescu s-a oprit asupra variantei Dan Capatos, un nume ce, spune primarul, pare croit pentru o sosea de centură.
„Pentru merite deosebite în promovarea centuristelor în cadrul emisiunii sale de la Antena 1, «Un show păcătos», Dan Capatos va da numele soselei de centură a Bucurestiului. De multe ori, seara, când trec pe centură, am impresia că sunt în platou la Capatos. Nu cred că merită cineva mai mult ca el să dea numele soselei de centură”, a explicat Oprescu.
Din cauză că s-a ofticat că nu e el alesul, lui Mircea Stoian i s-a promis că i se păstrează numele pentru o viitoare toaletă publică.

Ciobanul ajuns in Parlamentul European bate toate recordurile la tras chiulul


Prezent azi la primul antrenament al Stelei de la Mogosoaia, Becali si-a motivat absentele din Parlamentul European - are prea mare valoare pentru a asista la sedintele care stabilesc destinul Europei.
"Ce daca nu ma duc? Am acolo niste consilieri... Eu nu trebuie sa ma mai duc, pentru ca oricum imi dau aia bani. Ma scol in fiecare dimineata si am 1000 de euro de la Parlamentul European, fara sa fac nimic. Am prea mare valoare si d-aia ma platesc aia. Primesc banii, indiferent daca ma duc sau nu.", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.
Cu un coeficient de prezenta de 28,97%, Gigi Becali este la mare destanta de italianul Giuseppe Gargani (PPE), care are un coeficient de 50%, de francezul Philippe de Villiers (Grupul Europa Naţiunilor), 55%, sau irlandez Brian Cowley, 56%.

miercuri, 15 iunie 2011

Oana Lis vazuta 'in cucul gol' de un copil


Oana Lis a fost lovită de femeia de serviciu de la un mall cu clanta in cap in timp ce se afla pe WC. Oana Lis a căzut lată după ce femeia de serviciu din mall-ul cu pricina a lovit-o cu usa de la toaletă. Momentul a fost unul stânjenitor pentru că întrega întâmplare a fost văzută de un copil."Eram în toaleta într-un moment foarte intim şi femeia de serviciu, deşi mă văzuse că intru în toaletă, a deschis uşa cu putere şi m-a lovit în moalele capului. Mi-am pierdut cunoştinţa pentru câteva secunde. Nu credeam că mi se va întâmpla aşa ceva vreodată! Câteva secunde nu am realizat ce se întâmplă. Am început să înjur şi să urlu, după aceea mi-am cerut scuze. Eu zece minute nu am mai putut să merg, de ameţeală. Am fost la Urgenţă, aveam un cucui, mă doare capul foarte tare. Era un copil care striga ‘o tanti în cucul gol!'. A fost penibil de-a dreptul", a povestit Oana Lis, care în cadrul emisiunii Acces Direct.

duminică, 12 iunie 2011

Andreea Tonciu a mancat fara sa plateasca


Andreea Tonciu s-a facut de râs recent într-un restaurant din Capitala, unde a fost invitata pentru o prezentare de moda. Dupa ce a terminat cu prezentarea, bruneta s-a asezat la o masa. Andreea a refuzat sa achite nota de 35 de lei, pentru o ciorba si o fripura, gândindu-se probabil ca masa avea sa fie din partea casei. Desi chelnerii i-au atras atentia ca cina nu face parte din protocol, Tonciu s-a ridicat nepasatoare de la masa, lasându-i pe angajati cu ochii în soare.

vineri, 10 iunie 2011

Bianca Dragusanu si 100 de cocalari morti de foame


Un mall a venit cu geniala idee de a lasa clientii sa cumpere fara sa plateasca daca vin dezbracati la cumparaturi. O metoda geniala de a-ti umple magazinul intr-o tara de cocalari. Numai ca unde sunt cocalari, hop si Bianca Dragusanu si Cruduta. Unul dintre cocalari a avut si tupeul sa o pipaie pe Bianca Dragusanu in inghesuiala creata, lucru care nu a deranjat-o prea mult pe asistenta lui Capatos.

joi, 9 iunie 2011

Moculeasca se cearta ca la usa cortului in fata blocului


Săptămâna şi scandalul pentru Mariana Moculescu. După ce zilele trecute un filmuleţ despre care s-a spus că o înfăţişează pe Moculeasca făcând sex oral unui bărbat a fost publicat, acum aceasta a făcut mare scandal mare în faţa blocului iubitului ei,Cristi. "Se întâlneşte cu o femeie de aici din zonă. Sunt nişte bordeluri aici în zonă. Aveam o vânătaie pe faţă şi muşcături pe mine. M-a lovit şi pe faţă şi pe sâni, m-a muşcat", a spus nervoasă Moculeasca. Scandalul a continuat apoi si in scara blocului:"Dă-mi bani. Trebuie să îmi dai banii mei impertinentule. Îţi dau nişte pumni în cap. Eşti un nimeni în societatea asta. Golanule şi derbedeule care eşti.Stai toată ziua pe messenger şi vorbeşti cu toate terminatele. Aia cu care umblii e o nimfomană. Nicio grijă! Te învăţ eu pe tine minte!", a tunat Moculeasca.
În momentul în care poliţiştii au sosit la faţa locului, Mariana a continuat cu acuzele la adresa fostului iubit. "El are două dosare penale pentru lovire şi vătămare corporală. Altul pentru furt. Iar acum face golănii de genul ăsta şi nu mă lasă să îmi iau banii de la el din casă.", a spus Marina. Acesta a luat totul din casă, de la cosmetice, şampon sau pastă de dinţi.
Si iata inca un tip tepuit de Mariana Moculescu. Acesta insa pare sa si-o fi cautat cu lumanarea din moment ce inca nici acum nu parea ferm convins ca a terminat definitiv relatia cu Moculeasca. Totusi este incredibil cum nimeni nu se sesizeaza ca o femeie de 43 de ani care nu se ocupa decat cu scandaluri, vine in emisiuni TV pentru bani.

luni, 6 iunie 2011

Raduleasca si-a scos sanii la aer


Sâmbătă, la Clinceni, a avut loc un miting aviatic. “Numărul de senzaţie” i-a revenit prezentatoarei show-ului, Mihaela Rădulescu. Dacă avioanele de acrobaţie au făcut un spectacol incredibil în aer, la sol, Răduleasca a făcut, la rândul ei, senzaţie, afişând o ţinută sexy. Toata audienta s-a holbat la sanii moldovencei, putini fiind cei care s-au uitat pe cer dupa avioane. Unii au facut haz de situatie zicand ca lumea a venit sa vada "parasuta" si nu avioanele.

sâmbătă, 4 iunie 2011

Botezatu le face vaci pe femeile care mimeaza orgasmul


Catalin Botezatu incearca in continuare sa le schimbe impresia romanilor care il credeau gay. Si asta prin tot felul de comentarii care sa ateste ca nu este pe invers. Iata cum intelege el diferenta dintre un orgasm fake si unul adevarat: "Sunt multi prostalai care cred ca le satisfac, dar ele, cele care mimeaza, saracele, sunt ca niste vaci care mugesc la muls, in momentul in care n-ai tras bine in directia de muls. Or, o femeie care are cu-adevarat orgasm, musca din tine, efectiv, si la propriu, si la figurat.

joi, 2 iunie 2011

Nu poate sa-si conduca propria viata si vrea sa conduca o tara


Grijile coalitiei il acapareaza total pe Crin Antonescu. Una dintre consecintele acestei concentrari obsesive pe ceea se intampla in politica l-a facut pe liberal sa "uite" sa achite ratele la firma de leasing de unde luase o limuzina impresionanta. Cativa colegi de partid sustin ca intarzierile la plata au determinat compania sa ii ia masina parlamentarului, informatia fiind sustinuta si de faptul ca, de ceva vreme, Antonescu foloseste un Mercedes in locul BMW-ului de care era aproape nedespartit. Aceiasi colegi, deloc ingaduitori cu "seful", sugereaza ca, de fapt, omul nu a omis sa treaca pe la banca, ci nu o face pentru ca nu ar mai avea bani pentru rate. Liderul PNL, primul in topul absentilor in Parlament se pare ca a chiulit si de la banca.

miercuri, 1 iunie 2011

Mircea Badea hartuit de "profesoara psihopata"


Mircea Badea a dat de o noua belea. O profesoara de vreo 50 de ani s-a indragostit nebuneste de el. După ce, în noaptea de luni spre marți, femeia a încercat să intre în locuința vedetei Antenei 3, aceasta a recidivat aseară: l-a asteptat pe Mircea Badea în fata blocului si i-a declarat iubirea. Acesta isi aminteste cu neplacere incidentul: "Da, sigur că mă astepta, la 12.30 noaptea, în fata blocului. Zicea că mă iubeste si că a venit pentru că am chemat-o. Cum am chemat-o? Prin intermediul televizorului. Că fac tot felul de aluzii la persoana ei în emisiune, pe care ea la întelege si, ca urmare, vine. Să-i spun clar că n-o iubesc si ca n-o vreau. I-am spus. N-a fost îndeajuns. Că nu mă crede dupa “tot ce a fost între noi”. Aaaaaaa! I-am zis că degeaba îmi tine calea să nu intru în bloc pentru că sunt mai puternic si voi reusi. Se îndoia de asta întrucât credea în forta iubirii. Am fentat-o clasic ca la rugby, s-a dus după fenta în stânga, am sprintat prin dreapta. Dar trebuia să deschid usa de la bloc cu cheia. M-a prins. La propriu, de haina de ploaie, trăngându-mă cu greutatea ei în jos. Am întrebat-o: “Crezi totusi că ai vreo sansă în lupta asta?” Moment în care a renuntat si mi-a spus demnă:”Nu mă mai chema!” Am intrat în bloc si am închis usa. Sper că a plecat".

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | free samples without surveys